VERBIND STAKEHOLDERS
Beheer uw proces
Voorkom faalkosten

Zorgeloos van
verkenning naar aanbesteding

Over ons

Maak kennis met Ganto

Sinds de start in 2007 heeft Ganto zich in diverse branches geworteld: van de financiële wereld tot de automotive branche, in Nederland en België, als consultant én als opdrachtgever. Al snel specialiseerden we ons in Systems & Value Engineering in de Grond, Weg en Waterbouw. We werken hiervoor samen met uiteenlopende opdrachtgevers: (semi-)overheid, ingenieursbureaus en aannemers. 

Onze blik is niet alleen gericht op de systemen en processen in uw organisatie, maar vooral ook op de mensen die ermee werken. Daardoor onderhouden we goede relaties op de werkvloer en in het management. Dat creëert een hecht team, wat vanaf het begin nauw betrokken is bij het oplossen van een vraagstuk. 

We brengen onze kennis over op uw team. Zo worden we uiteindelijk misbaar. Juist daarom zijn we onmisbaar.

Bert van Wersch

Specialist in Systems Engineering | Interim manager | Projectmanager & Coach

Gido van der Linde

Management Consultant, Systems Engineer & Value Engineer

Leon van den Heuvel

Expert Payments Services | Sr. Project & Program Manager

Pijlers

Verbind stakeholders

We geven u zicht in elkaars belangen, slaan een brug tussen uw doelen en behoeften en brengen dit systematisch in kaart.

Beheer uw proces

Met onze stapsgewijze processen, methodische & en praktische werkvormen, inclusief ondersteunende IT tools, houden we voortdurend oog op uw resultaat.

Voorkom faalkosten

Door goede procesbeheersing in iedere fase en faseovergang en via waterdichte contracten met realistische criteria, houdt u altijd zicht op de kosten en krijgt u de bijdrage van alle disciplines expliciet in beeld.

Werken bij Ganto

Bij Ganto werken ervaren en gedreven professionals die persoonlijke relaties niet uit het oog verliezen. We stellen ons kwetsbaar op voor een goed resultaat. We halen inspiratie uit het leven, zowel zakelijk als privé en delen deze inspiratie met het hele team. Dit doen we altijd met hetzelfde einddoel: gezamenlijk een goede prestatie neerzetten.

Duidelijk, eerlijk en open.

Vacatures

Ben je bekwaam in de vakgebieden Systems en/of Value engineering? Kom dan eens langs voor een kennismaking, dan drinken we samen een kop koffie! Neem contact met ons op voor een afspraak.

Ganto, uw partner in Value en Systems Engineering

Contact