Business / IT alignment
Focus op mens en proces
Wendbaar

Ganto Adoptie app

Ganto heeft een app gebouwd met de Microsoft Power Apps applicatie. Uitgangspunt in de app is de taak of activiteit die een medewerker wil uitvoeren, waarbij een advies in de vorm van tekst of korte video clip wordt gegeven met uitleg. Omdat deze app flexibel is van opzet, kan deze voor allerlei doeleinden worden gebruikt.  

 

 

Adoptie app

De Ganto app bevat instructie- en naslagmateriaal zodat gebruikers van de software zelfstandig hun weg kunnen vinden met nieuwe software tooling. Het idee is dan ook ontstaan in een tijd waarin fysieke opleidingen niet mogelijk waren en organisaties versneld over gingen op MS Teams bij het ondersteunen van samenwerken en vergaderen vanuit huis.

 Belangrijkste kenmerken van de app:

  • Een PowerApp app die simpel te installeren en ontsluiten is voor Microsoft 365 gebruikers via een webpagina, in een SharePoint online pagina, als custom app in Teams of via de Power app mobiele app.
  • Ingericht met de belangrijkste scenario´s die in overleg worden vastgesteld.  Deze kunnen daarna door de organisatie simpel aangevuld of aangepast worden.
  • Er kan vanuit het scenario verwezen worden naar extra informatiebronnen (webpagina, document of videocontent in bijvoorbeeld Stream) binnen of buiten de eigen organisatie of een combinatie daarvan.
  • Bij aanschaf is ondersteuning tijdens installatie en advies over een eerste inrichting inbegrepen; er zijn geen aanvullende licentiekosten voor het gebruik van PowerApps van toepassing.

 

Microsoft 365 When-to-use-what app

Veel medewerkers binnen organisaties die Microsoft 365 implementeren hebben moeite om de keuze te maken welk product ze moeten gebruiken voor welk doel. De Microsoft 365 When-to-use-what app geeft op basis van de actviteit die uitgevoerd moet worden het beste alternatief met desgewenst een korte uitleg van het product. 

Belangrijkste kenmerken van de app:

  • Een PowerApp app die simpel te installeren en ontsluiten is voor Microsoft 365 gebruikers via een webpagina, in een SharePoint online pagina, als custom app in Teams of via de Power app mobiele app.
  • Wordt ingericht met de belangrijkste scenario´s voor kennisdelen, vergaderen, samenwerken, co-creatie, informeren en plannen en organiseren maar kan door de organisatie simpel aangevuld of aangepast worden.
  • Compleet met korte, Nederlandstalige productuitleg in PDF vorm voor Microsoft 365 (detail)producten.
  • Bij aanschaf is ondersteuning tijdens installatie en het maken van 2 organisatie specifieke scenario's inbegrepen; er zijn geen aanvullende licentiekosten voor het gebruik van PowerApps van toepassing.

 

 

Voor meer informatie over de adoptie van Microsoft 365 of de adoptie app, neem contact op met info@Ganto.nl of Leon van den Heuvel (+31 6 10 25 39 46). 

Ganto voegt toe!

Contact