Verbind stakeholders
Focus op mens en proces
Wendbaar

Over ons

Maak kennis met Ganto

Sinds de start in 2007 heeft Ganto zich in diverse branches bewezen: van de financiële wereld tot de automotive branche, en van Grond Weg en Waterbouw tot aan de Zorg.Al snel specialiseerden we ons in Systems & Value Engineering in de Grond, Weg en Waterbouw. We werken hiervoor samen met uiteenlopende opdrachtgevers: (semi) overheid, ingenieursbureaus en aannemers.
In onze projecten zien we de impact van de oneindige digitale transformatie meer dan ooit. Sinds eind 2017 focussen we ons dan ook op duurzame organisatieverandering die nodig is voor de toekomst. Onze IT adoptie en Change Management expertise zijn daarom essentiële onderdelen van Ganto.

Onze blik is niet alleen gericht op de systemen en processen in uw organisatie, maar vooral ook op de mensen die ermee (gaan) werken. Daardoor onderhouden we goede relaties op de werkvloer en in het management. Dat creëert een hecht team, wat vanaf het begin nauw betrokken is bij het oplossen van een vraagstuk.

We brengen onze kennis over op uw team. Zo worden we uiteindelijk misbaar. Juist daarom zijn we onmisbaar.

 

Het team

Bij Ganto werken ervaren en jonge, gedreven professionals die persoonlijke relaties niet uit het oog verliezen. We stellen ons kwetsbaar op voor een goed resultaat. We halen inspiratie uit het leven, zowel zakelijk als privé en delen deze inspiratie met het hele team. Dit doen we altijd met hetzelfde einddoel: gezamenlijk een goede prestatie neerzetten.

Duidelijk, eerlijk en open.

undefined

Gido vierkant v2

Gido van der Linde

Management Consultant, Systems Engineer & Value Engineer

Allround adviseur/projectleider bij ontwikkeling van infrastructuur. Bij Rijkswaterstaat ingezet als systems engineer, value engineer, procesontwikkelaar en trainer-coach voor infraprojecten.
Adviseur van overheden en bedrijfsleven op gebied van projectcoaching, value coaching & analyse, systems engineering en uw proces organisatie. Specialist in professionalisering-op-maat,  projectmanagement en SE. Betrokken bij succesvolle VE-studies voor vervanging en renovatie van infrastructuur. Secretaris Nationale Certificeringsraad VA / VE en lid van de Europese Normcommissie “Value For Europe”.

Leon Vierkant

Leon van den Heuvel

Expert Payments Services | Sr. Project & Program Manager

Succesvol zijn door samen de verandering tot stand te brengen. Dit doe ik door grote betrokkenheid met de organisatie te hebben met volledige en open communicatie met alle stakeholders. Complexiteit en internationale betrokkenheid geven daar nog extra dimensies aan. Ik heb jarenlange en gedegen kennis opgedaan in de Payments Industry (equensWorldine, Banken, Pensioen uitvoerder). De laatste jaren was ik als projectmanager verantwoordelijk voor de wereldwijde implementatie (meer dan 40.000 werkplekken) van MicroSoft Office 365 bij de Rabobank.
Mijn achtergrond is IT aangevuld met Bedrijfskunde.

lily vierkant

Lily Anzion

IT Adoptie & Change Management Consultant

Gefascineerd door hoe mensen omgaan met verandering, heb ik gedurende mijn Master Change Management een jaar meegewerkt in het IT Adoptie Team bij de Rabobank. Hier ontstond mijn nieuwsgierigheid naar het samenbrengen van menselijk gedrag & IT verandering. Mijn sociale vaardigheden en sensitiviteit voor de organisatiedynamiek zorgen voor echte relaties met collega’s en stakeholders. Ik ben op een continue zoektocht naar creatieve oplossingen waarin ik keer op keer zal zeggen: “Goed idee én kan het ook op een nieuwe en andere manier?”. Ik kan niet wachten om bij te dragen aan succesvolle IT-gedreven verandering in uw organisatie!

Susan vierkant

Susan Zarakoviti

Product owner | Requirements-, Implementatie- & Testmanager

Intermediair tussen business en IT. Met mijn marketing- en managementcommunicatie achtergrond heb ik daarin de afgelopen jaren ervaring opgedaan, voornamelijk binnen de financiële dienstverlening. Het snel begrijpen van business wensen en belangen en die goed kunnen vertalen naar IT is mijn sterkte. Ik heb een drive om telkens te verbeteren, ben resultaatgericht en heb een voorkeur voor het in kleine stappen implementeren van pragmatische oplossingen. Ik werk factbased en maak tooling me gemakkelijk eigen.

ardi 2

Ardie Nillesen

Change Management Consultant | Interim manager | Sr. Project Manager

Doelgericht samenwerken, mensen in beweging krijgen en samen resultaten behalen. Zeer betrokken en vanuit een helikopterview met realisatiekracht, een organisatie, team en/of processen slim en efficiënt optimaliseren. Hoog aanpassings- en inlevingsvermogen, geeft flexibiliteit en verbinding. Altijd denkend vanuit de (in-of externe) klant en een hands-on mentaliteit. Werkervaring met de diverse arbeidsculturen in Europa.

Bert vierkant

Bert van Wersch

Specialist in Systems Engineering | Interim manager | Projectmanager & Coach | Integratiemanager | IT manager

Ik herken mezelf in wat in Enneagram termen gekenmerkt wordt als een Loyalist, Vredestichter en Baas. Mijn drive is om eerst na te denken om vervolgens snel resultaten neer te zetten met anderen. M.a.w. ik zoek “mede-strijders” om een resultaat neer te zetten waar goed over is nagedacht. In de onderlinge relaties ben ik inspirerend, vakmatig sterk en geen haantje.
 

Werken bij Ganto

Heb jij er zin in om in het hart te staan van de verandering bij kleine en grote organisaties in diverse sectoren? Ga je dan de uitdaging en druk niet uit de weg en neem je de verantwoordelijkheid om in dit proces een spilfunctie te hebben? En vind je het belangrijk om samen te werken in een hecht, open en gemixt team waar jouw leercurve centraal staat? Dit zijn onze vacatures.

Jonge, gedreven professionals

Ben jij net afgestudeerd en ben je nog zoekende naar de juiste organisatie voor jou?
Stop dan met zoeken!

Bij Ganto krijg je de vrijheid om bij verschillende opdrachtgevers te werken die passen bij jouw leercurve. Je krijgt de kans om als starter mee te denken bij Ganto en bij onze klanten, verspreid over het land. Hierdoor wordt het niet snel saai en zal je veel zien. Deze mix van jong & ervaren zorgt een leerzame eerste werkervaring. Dé combinatie van een stabiel, warm team wat jou als mens ondersteunt en laat groeien in het oplossen van diverse verandervraagstukken.

Ervaren, gedreven professionals


Heb jij al een flinke dosis ervaring maar is het tijd voor wat anders?

Bij Ganto krijg je de ruimte om je expertise in te zetten in verandertrajecten en waar jouw ervaring het verschil kan maken. Binnen het Ganto team kun je altijd op informele wijze sparren met een mooie mix van jonge en ervaren professionals. Dé combinatie van wat jij zélf uit je opdrachten wil halen en tegelijkertijd de verbinding, inspiratie en gezelligheid van een team om je heen.

Ganto voegt toe!

Contact