Business / IT alignment
Focus op mens en proces
Wendbaar

Werken bij ons

Heb jij er zin in om in het hart te staan van de verandering bij kleine en grote organisaties in diverse sectoren? Ga je dan de uitdaging en druk niet uit de weg en neem je de verantwoordelijkheid om in dit proces een spilfunctie te hebben? En vind je het belangrijk om samen te werken in een hecht, open en gemixt team waar jouw leercurve centraal staat? Bel ons en dan drinken we  een kop koffie!

Jonge, gedreven professionals

Ben jij net afgestudeerd en ben je nog zoekende naar de juiste organisatie voor jou?
Stop dan met zoeken!

Bij Ganto krijg je de vrijheid om bij verschillende opdrachtgevers te werken die passen bij jouw leercurve. Je krijgt de kans om als starter mee te denken bij Ganto en bij onze klanten, verspreid over het land. Hierdoor wordt het niet snel saai en zal je veel zien. Deze mix van jong & ervaren zorgt een leerzame eerste werkervaring. Dé combinatie van een stabiel, warm team wat jou als mens ondersteunt en laat groeien in het oplossen van diverse verandervraagstukken.

Ervaren, gedreven professionals


Heb jij al een flinke dosis ervaring maar is het tijd voor wat anders?

Bij Ganto krijg je de ruimte om je expertise in te zetten in verandertrajecten en waar jouw ervaring het verschil kan maken. Binnen het Ganto team kun je altijd op informele wijze sparren met een mooie mix van jonge en ervaren professionals. Dé combinatie van wat jij zélf uit je opdrachten wil halen en tegelijkertijd de verbinding, inspiratie en gezelligheid van een team om je heen.

Ganto voegt toe!

Contact