Business / IT alignment
Focus op mens en proces
Wendbaar

Implementatie en adoptie IT tooling

Van implementeren naar adopteren

De digitale transformatie (de Cloud, AI, Big data) verandert de manier waarop wij werken. Deze transitie brengt, naast nieuwe tools en businessmodellen, een voortdurende dynamiek met zich mee: verschillende generaties op de werkvloer met een behoefte aan nieuw leiderschap. De gelukkige werknemer is steeds meer het uitgangspunt; organisaties focussen op customer én employee experiences. Een web aan ontwikkelingen die om aandacht schreeuwen. Maar wat nu?

Deze oneindige trends eisen een nieuwe aanpak waarbij we niet één systeem maar de nieuwe manier van werken adopteren. Een nieuwe, innovatieve mindset dus! Een uitdaging waar Ganto toevoegt.

Hoe doen we dat?

Wij verrassen, kijken naar de toekomstige skillset van de werknemers en de toegevoegde waarden voor de mensen en maken daarmee de organisatie inzichtelijk. In onze projecten werken we vanuit de bewustwording, kennis & kunde en de ‘what’s in it for me’ van de mensen binnen jouw organisatie. Bewustwording komt door verrassende verhalen te delen, events te organiseren en op te halen wat er speelt binnen de organisatie. 

Vervolgens nemen wij werknemers mee in de nieuwe functionaliteit door middel van creatieve en onderscheidende trainingen zoals ons Escape Room format. Ook hebben wij een Adoptie App ontwikkeld, waarmee we op basis van jouw organisatiebehoefte, met korte instructies en videos, ondersteuning bieden aan de IT Adoptie. Wij zijn constant in gesprek met de business en werknemersdoelgroepen om de toegevoegde waarde van de nieuwe manier van werken inzichtelijk te maken.

 

 

Ganto voegt toe!

Contact