Business / IT alignment
Focus op mens en proces
Wendbaar

Over ons

Het team

Bij Ganto werken ervaren en jonge, gedreven professionals die persoonlijke relaties niet uit het oog verliezen. We stellen ons kwetsbaar op voor een goed resultaat. We halen inspiratie uit het leven, zowel zakelijk als privé en delen deze inspiratie met het hele team. Dit doen we altijd met hetzelfde einddoel: gezamenlijk een goede prestatie neerzetten.

Betrouwbaar, vooruitstrevend en betrokken.

Maak kennis met Ganto

In onze projecten zien we de impact van de oneindige digitale transformatie meer dan ooit. Sinds eind 2017 focussen we ons dan ook op duurzame organisatieverandering die nodig is voor de toekomst.

Onze blik is niet alleen gericht op de systemen en processen in uw organisatie, maar ook op de mensen die ermee (gaan) werken. Daardoor onderhouden we goede relaties op de werkvloer en in het management. Dat creëert een hecht team, wat vanaf het begin nauw betrokken is bij het oplossen van een vraagstuk.
We brengen onze kennis over op uw team. Zo worden we uiteindelijk misbaar. Juist daarom zijn we onmisbaar.

Onze ervaring

Ganto begeleidt uw veranderprocessen.

The next level voor projectprocessen binnen uw organisatie. De basis: een solide projecten platform. Ondersteunende processen en structuren die de basiskwaliteit borgen. In de projecten transparante en gestandaardiseerde werkwijzen. Lerend werken, met ruimte voor de teams en medewerkers. Een doorvertaalde missie en strategie, zodat richting en rust gewaarborgd zijn. Een IT-architectuur die aansluit bij de processen en werkwijzen, en die daadwerkelijk helpt de prestaties te verbeteren.

 Mooie doelen, die je niet ineens, maar wel stapsgewijs kunt behalen. Wij brengen met u uw huidige organisatie en processen in kaart. We ontwikkelen met u een strategisch ontwikkelpad met levels en prioriteiten. Welke verandermethoden zetten we waar in, wat is daarvoor benodigd, wat moet worden ontwikkeld, welke sturing brengen we aan. Op welke werkwijzen zetten we in, projectmanagement, Agile, IPM en/of PRINCE2, Systems engineering, Value engineering. Wat is noodzakelijk, wat is wenselijk vanuit mens en organisatie?

 Ganto BV adviseert en regisseert voor u, zodat uw organisatie op een beheerste wijze een nieuw level kan behalen. Hierbij kunt u denken aan begeleiding en evaluatie van Pilots, implementatie van werkstructuren (o.a. tbv certificering, ISO 15288, NEN compliancy), training en coaching aan teams, en het ontwikkelen van ondersteunende processen, werkwijzen en tooling voor projecten.

"Reconnaissance is our specialty. Try out, find the gap, then quickly scale up"

Leon profiel vierkant

Leon van den Heuvel

Sr. Project & Program Manager

Succesvol zijn door samen de verandering tot stand te brengen.
Leon heeft ruime en brede ervaring in programma-, projectmanagement en heeft in de praktijk bewezen steeds in staat te zijn de beoogde resultaten te behalen door steeds het doel voor ogen te houden en flexibel te zijn waar dat moet (en kan). Zoekt in iedere opdracht een nieuwe uitdaging, zowel met betrekking tot de omvang van de opdracht als met betrekking tot de complexiteit.

Opdrachtgevers zijn enthousiast over de toegevoegde waarde en spreken zich positief uit over de samenwerking met Leon. Significante argumenten die hierbij worden benoemd zijn het verbinden van mensen, realiseren van complexe (IT) veranderingen, grote mate van betrokkenheid, kennis van de materie, doelgerichtheid, de volledigheid en openheid van communiceren, analytisch vermogen, vasthoudendheid en het behalen van resultaat. Leon is in staat om zeer complexe situaties op een logische manier te structuren, waardoor beheersbaarheid ontstaat en resultaten overzichtelijker worden.

Bert profiel vierkant

Bert van Wersch

Specialist in Systems Engineering | Interim manager | Projectmanager & Coach | Integratiemanager | IT manager

In Enneagram termen wordt Bert gekenmerkt als een Loyalist, Vredestichter en Baas. Zijn drive is om eerst na te denken om vervolgens snel resultaten neer te zetten met anderen. Met andere woorden hij zoekt “mede-strijders” om een resultaat neer te zetten waar goed over is nagedacht. In de onderlinge relaties is hij inspirerend, vakmatig sterk en geen haantje.
 

Susan ZProfiel vierkant

Susan Zarakoviti

Product owner | Requirements- en stakeholdermanagement | Implementatie en adoptie

Intermediair tussen business en IT. Met haar marketing- en managementcommunicatie achtergrond heeft Susan daarin de afgelopen jaren ervaring opgedaan, voornamelijk binnen de financiële dienstverlening. Het snel begrijpen van business wensen en belangen en die goed kunnen vertalen naar IT is haar sterkte. Susan heeft een drive om telkens te verbeteren, is resultaatgericht en heeft een voorkeur voor het in kleine stappen implementeren van pragmatische oplossingen. Ze werkt factbased en maakt zich tooling gemakkelijk eigen.

Koen profiel vierkant

Koen van den Noort

Business Consultant

Rutger profiel vierkant

Rutger van Wersch

Business Analist

Afgestudeerd Informatiekundige met twee jaar werkervaring binnen de IT. De werkzaamheden bestonden uit het analyseren van gebruiksbehoeftes en beschikbare systemen. Daarnaast heeft hij ervaring in het configureren van applicaties in een Low Code tool.

Rutger heeft als afstudeeropdracht het Operating Model Canvas toegepast om de gedeelde visie te definiëren voor een digitale toekomst binnen een MKB onderneming. Het resultaat voor de klant is een prioritering van ICT-projecten die nauw aansluit bij de door de werkvloer gedragen strategie. Daarnaast heeft hij het Operating Model Canvas zodanig aangepast dat het ook geschikt is voor MKB-ers.

Rutger is in staat om zowel individueel als in teamverband te werken. Communicatief vaardig, ambitieus en altijd op zoek naar verbetering.

Werken bij ons

Heb jij er zin in om in het hart te staan van de verandering bij kleine en grote organisaties in diverse sectoren? Ga je dan de uitdaging en druk niet uit de weg en neem je de verantwoordelijkheid om in dit proces een spilfunctie te hebben? En vind je het belangrijk om samen te werken in een hecht, open en gemixt team waar jouw leercurve centraal staat? Bel ons en dan drinken we  een kop koffie!

Business Consultant

Vanuit Ganto zijn wij specialist in informatiemanagement in infrastructurele projecten. Informatie geeft een project inzicht, structuur en overzicht. Maar goede informatie alleen leidt niet tot een succesvol project. Hiervoor is de rol van informatiemanagement erg belangrijk. Jouw rol is dan ook om de in gebruik zijnde applicaties in te richten en het gebruik te optimaliseren.

Meer informatie

Manager Projectbeheersing

Op zoek naar veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid binnen je opdracht? En een leuk team van mensen om je heen waarmee je kunt sparren en kennis kunt delen?

Om ons team te versterken zoeken wij een Manager Projectbeheersing die affiniteit met het opzetten en gebruiken van informatie heeft. Ben jij de aangewezen persoon en kunnen wij dankzij jou onze opdrachtgevers efficiënter en zonder verrassingen ondersteunen?

Wat ga je doen
Beheersen van projectprocessen en het inzetten van informatie om het projectteam te helpen de doelen te behalen.

Meer informatie

Jonge, gedreven professionals

Ben jij net afgestudeerd en ben je nog zoekende naar de juiste organisatie voor jou?
Stop dan met zoeken!

Bij Ganto krijg je de vrijheid om bij verschillende opdrachtgevers te werken die passen bij jouw leercurve. Je krijgt de kans om als starter mee te denken bij Ganto en bij onze klanten, verspreid over het land. Hierdoor wordt het niet snel saai en zal je veel zien. Deze mix van jong & ervaren zorgt een leerzame eerste werkervaring. Dé combinatie van een stabiel, warm team wat jou als mens ondersteunt en laat groeien in het oplossen van diverse verandervraagstukken.

Meer informatie

Ervaren, gedreven professionals

Heb jij al een flinke dosis ervaring maar is het tijd voor wat anders?

Bij Ganto krijg je de ruimte om je expertise in te zetten in verandertrajecten en waar jouw ervaring het verschil kan maken. Binnen het Ganto team kun je altijd op informele wijze sparren met een mooie mix van jonge en ervaren professionals. Dé combinatie van wat jij zélf uit je opdrachten wil halen en tegelijkertijd de verbinding, inspiratie en gezelligheid van een team om je heen.

Meer informatie

Ganto voegt toe!

Contact