Business Consultant

Op zoek naar veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid binnen je opdracht? En een leuk team van mensen om je heen waarmee je kunt sparren en kennis kunt delen? 

Dit is niet wat wij zelf geschreven hebben, maar wat onze Ganto-ers aangeven over Ganto. En tel daarbij dan ook nog de uitspraak ‘bij Ganto ben je geen nummer’ op.  

Vanuit Ganto zijn wij specialist in informatiemanagement in infrastructurele projecten. Informatie geeft een project inzicht, structuur en overzicht. Maar goede informatie alleen leidt niet tot een succesvol project. Hiervoor is de rol van informatiemanagement erg belangrijk. Jouw rol is dan ook om de in gebruik zijnde applicaties in te richten en het gebruik te optimaliseren. Het betreft applicaties die zowel de primaire projectprocessen, inclusief de onderlinge samenwerking, als de informatie-uitwisseling met derden ondersteunen. Dat doe je door de informatiebehoeftes en de werkwijzen te doorgronden en zodanig vorm te geven dat de projectleden samen optimaal gebruik maken van de applicaties. Je neemt projectleden mee in het juist gebruiken van de applicaties en zoekt samen met hen naar optimalisaties in de informatiestromen.

Om ons team te versterken zoeken wij Business Consultants die affiniteit met het opzetten, inrichten en gebruiken van applicaties hebben. Ben jij de aangewezen persoon en kunnen wij dankzij jou onze opdrachtgevers efficiënter en zonder verrassingen ondersteunen?

Wat ga je doen

Analyseren en doorgronden van de informatiestromen en de werkwijzen binnen een infrastructurele projecten om die vervolgens zodanig vorm te geven dat de projectleden samen optimaal gebruik maken van applicaties. Dit doe je door teamleden mee te nemen in het gebruik waardoor het vastleggen van de voor het project noodzakelijk informatie eerder als een vanzelfsprekendheid wordt ervaren (lust) dan als een administratieve taak (last). Je helpt teamleden door opleidingsmateriaal te maken en geeft trainingen.

Welke verantwoordelijkheden ga jij aan in de rol van Business Consultant 

 • Juiste inzet en gebruik van applicaties.
 • Ophalen van behoeften bij gebruikers en management.
 • Optimaliseren van informatiestromen en bijbehorende werkinstructies.
 • Geven van trainingen en ondersteunen van gebruikers.

 Wat neem je mee aan ervaring 

 • 1-3 jaar werkervaring in het beheren van informatie. 
 • Kennis van MS 365 is een pré.
 • Affiniteit met informatie en ervaring met proces ondersteunende tooling voor zowel de operationele processen als de rapportages. 
 • WO/HBO+ werk- en denkniveau. 

 Jouw competenties zijn  

 • Communicatief vaardig.
 • Analytisch. 
 • Resultaatgericht. 
 • Samenwerken. 

Dus ben jij de spin in het web binnen een infrastructuurproject, die graag state of art software inzet om de projectprocessen te beheersen en te verbeteren?  

Reageer dan op de functie van Business Consultant door een mail te sturen naar bert.vanwersch@ganto.nl.

Mocht je nog meer informatie over deze vacature willen dan kun je mailen, bellen of appen naar Bert van Wersch (Informatiemanager) op bert.vanwersch@ganto.nl of 06-10269853

Ganto voegt toe!

Contact